Kaihtimet näkösuojana

Apollo kaihtimet tuovat yksityisyyttä pimeneviin iltoihin

apollo rullaverhot

Toisin kuin yleisesti ajatellaan, kaihtimet ovat monikäyttöinen hyötytuote. Kaihtimet eivät pelkästään suojaa auringolta, vaan myös katseilta. Kankaan ei välttämättä tarvitse olla täysin peittävä, jotta tarvittava yksityisyys saavutetaan. Myös läpikuultavat modernit ja helppohoitoiset kankaat antavat tarpeeksi suojaa katseilta. Näin tilaa ei välttämättä tarvitse tukkia täysin pimentävällä kankaalla, vaan luonnonvalon hyödyntäminen ja avaruuden tunne säilyvät ennallaan.
Makuuhuoneet ja pesutilat taas vaativat parempaa suojaa ja jopa pimeyttä. ​Erilaisiin tiloihin kannattaa valita oikeanlainen kaihdin ja siihen sopiva kangas.

Lue artikkelimme oikeanlaisen kaihdinvalinnan helpottamiseen tästä >>

Kaihtimen hyödyt eivät rajoitu ainoastaan valon ja katseiden torjumiseen.
Valitsemalla sisutukseen sopivan kankaan – kaihdin voi olla huoneen sisustuksellinen elementti, tai toisaalta tukea muuta sisutusta yhteensopivuudellaan. Kauniit, kuviolliset rullaverhot toimivat päivisin kapan tavoin, etkä tarvitse pelkistettyyn tyyliin muita verhoja laisiinkaan.
Apollo kaihdin antaa haluamasi määrän valoa ja varjoa, sekä tuo helpotusta jopa sähkölaskuun. Kesäisin aurinkosuoja auttaa viilentämään sisätiloja, ja vähentää näin koneellisen jäähdytyksen tarvetta. Kylminä ajanjaksoina rullaverho ikkunan edessä toimii kuin yksi eristekerros lisää, minimoiden ikkunan kautta tapahtuvat lämpöhukan.

Terassien näkösuojaksi Apollolta löytyy myös oma tuotteensa; Sideline markiisiseinä on samalla tuuli- ja näkösuoja.

Kaihtimesta on siis moneksi!

Tutustu suosituimpiin tuotteisiimme verkkokaupassamme >>

Julkaistu kategoriassa Blogi.