Palvelumme

Apollo tarjoaa ratkaisut auringolta suojaamiseen niin sisällä kuin ulkonakin. Lähtökohtia kaihtimen tai verhon hankinnalle on monia – valikoimastamme löydät kaihtimet, markiisit ja verhot jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Palvelut

Uutta! Apollo Kaihdin Rahoitus:

apollo rahoitus_web

Jälleenmyyjäverkostostamme saat myös asiantuntevaa ja luotettavaa mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelua auringonsuojaukseen.

Mallistossamme on erilaisia kuoseja kaikkiin tarpeisiin. Halusitpa suojaa häikäisyltä, estää sisätilojen kuumenemisen tai pimentää tilan täysin, Apollolta löydät sopivan ratkaisun – totta kai sisustukseesi sopivalla kuosilla, värillä ja materiaalilla. Monet tuotteistamme on saatavilla myös palosuojatuilla kankailla.

Jokainen kaihdin ja markiisi valmistetaan vakaalla ammattitaidolla Suomessa – mittatilaustyönä. Käytämme ainoastaan laadukkaita komponentteja ja materiaalimme ovat kestäviä. Myönnämme tuotteillemme aina viiden vuoden takuun.

Apollon aurinkosuojatuotteissa yhdistyy tyylikäs ulkonäkö, toimiva mekanismi sekä laadukas toteutus.

Auringolta suojaaminen

Aurinkosuojat – erilaiset kaihtimet ja markiisit – estävät tehokkaasti aurinkoenergian siirtymisen sisätiloihin.

Auringon säteily on tehokas energiapommi; säteily muuttuu sisätiloissa lämmöksi, johtuu talon rakenteisiin ja lämmittää tilaa. Aurinkosuojat – verhot, kaihtimet ja markiisit – puolestaan estävät tehokkaasti aurinkoenergian siirtymisen sisätiloihin. Kiinteistön ulkopuolelle asennettavat markiisit ja kaihtimet pysäyttävät lämpösäteilyn jo ulkopuolella ja viilentävät sisätiloja tehokkaasti. Sisätiloihin sijoitettavilla verhoilla ja kaihtimilla voidaan viilentämisen lisäksi myös suojata huonekaluja ja pintamateriaaleja haalistumiselta sekä vaikuttaa sisävalaistuksen laatuun ja häikäisynestoon.

Aurinkosuojat auttavat myös energiansäästössä; etenkin sisätilojen kaihdin tai verho minimoi talvella ikkunoiden kautta tapahtuvan lämpöhukan.

Oikein suunniteltuna ja toteutettuna aurinkosuojauksella voidaan säästää jäähdytys-, valaistus- ja lämmitysenergiaa. Parhaimmillaan aurinkosuoja on suunniteltu toimimaan yhdessä ikkunan kanssa parhaalla mahdollisella tavalla; turvaamaan riittävä luonnonvalon saanti, estämään tilojen liikalämpeneminen ja hyödyntämään saatavilla oleva aurinkoenergia. Aurinkosuojat lisäävät asumismukavuutta ja ne ovat myös upea sisustuselementti.

Lue lisää auringonsuojauksesta ja sen energiatehokkuudesta


Sisäpuoliset aurinkosuojat

Sisäpuolinen aurinkosuoja on parhaimmillaan, kun halutaan vaikuttaa sisävalaistuksen laatuun ja häikäisyn estoon kaikissa olosuhteissa. Verhoilla ja kaihtimilla voidaan saavuttaa myös erinomaisia lämpöteknisiä etuja.

Lue lisää sisätilojen aurinkosuojista »

Ulkopuoliset aurinkosuojat

Kiinteistön ulkopuolelle asetettavat kaihtimet ja markiisit pysäyttävät lämpösäteilyn rakennuksen ulkopuolelle; ne säästävät energiaa ja viilentävät sisätiloja erittäin tehokkaasti.


Lue lisää ulos sijoitettavista aurinkosuojista »


Yrityksille

Yrityksissä ja julkisissa tiloissa kaihtimien ja markiisien avulla voidaan edesauttaa imagoa sekä tuoda helpotusta ja energiasäästöjä liikakuumenemisen ehkäisyyn.

Ratkaisumme yrityksille »