screen markiisi apollo zipline

Screen ikkunakaihdin Zipline

Zipline on uudenlainen screen markiisi, jonka kangas liukuu sivuprofiileissa vetoketjussa. Zipline screen muodostaa täydellisen suojan auringonvaloa ja lämpöä vastaan.
Sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön.

rullaverho

Rullaverho

Apollo rullaverholla sisustat ikkunan osaksi muuta sisustusta. Kaihtimet valmistetaan mittatilaustyönä räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan, ja jokainen kaihdin testataan ennen toimitusta.

APOLLOlamelli_carnival_peacock_C1

Lamelliverhot

Lamelliverho on moderni ja tyylikäs sisustuselementti. Erinomainen ratkaisu esimerkiksi toimitiloihin ja isoihin ikkuna pinta-aloihin.
Saatavana myös erikoismalleja mm. vinoihin ikkunohin.

apollo_screenkaihdin

Screenkaihtimet

Apollo Screen kaihtimet sopivat sekä ulko- että sisäkäyttöön.
Screen kankaat ehkäisevät lämpösäteilyä, estämättä näkymää ulos!
Tyylikäs nykyajan ratkaisu niin koti kuin toimitilohin.

LL_2016_Visage_Pimlico_Mojito_Cameo_No-chain_CMYK_MAIL

Siluetti kaihdin

Uutuus kaihdin Siluetti tuo ikkunoille käytännöllistä harmoniaa, tyylikkäillä kuoseilla.

kuva188

Häikäisysuojat

Häikäisyyn on suunniteltu erityisiä SPC-kankaita, jotka hajottavat auringon säteilemän valon rakeiseksi, ja helpottaa näin ollen työskentelyä näyttöpäätteillä.

Apollo sälerullain

Sälerullain

Apollo tarjoaa myös turvaa liikeyrityksille ja ikkunoille sälerullaimilla. Sälerullain suojaa liiketiloja ja ikkunoita, ja toimii myös aurinkosuojana.

Apollo_paneelikaihdin

Paneeliverho

APOLLO Paneelikaihtimet (paneeliverhot) ovat mainioita tilanjakajia, mutta erinomaisia myös pimentävinä elementteinä ikkunalle. Runsaan kangasvalikoiman ansiosta paneelikaihdin on myös upea sisustuselementti.

Valkokangas_1_web

Valkokangas

Valkokangas on heijastuspinta, jolle heijastetaan kuvia yleisön nähtäväksi. Valkokankaalle voidaan heijastaa kuva elokuvaprojektorilla, videoprojektorilla, diaprojektorilla tai piirtoheittimellä.

kaihdinten-motorisointi

Apollo kaihdinten motorisointi

Kaikki Apollo aurinkosuojat voidaan valmistaa toimimaan moottorilla. Tuotteiden motorisointi helpottaa käyttöä, sekä lisää käyttöikää ja tuotteiden tuomia hyötyjä.