Ambiance Molenaar - Roosendaal

Terassimarkiisi SunBox

Sunbox terassimarkiisi on täysin kasettiin sulkeutuva tyylikäs markiisi. Kasetti suojaa mekanismia ja kangasta, ja sulautuu täysin julkisivuun luoden tyylikkään ilmeen.

screen markiisi apollo zipline

Screen ikkunakaihdin Zipline

Zipline on uudenlainen screen markiisi, jonka kangas liukuu sivuprofiileissa vetoketjussa. Zipline screen muodostaa täydellisen suojan auringonvaloa ja lämpöä vastaan.
Sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön.

apollo swingline terassimarkiisi

Terassimarkiisi Swingline

Apollo Swingline terassimarkiisi on laadukas ja monipuolinen perus markiisi, jolla on erinomainen hinta-laatusuhde. Mainio markiisi terassille aurinkosuojaksi, tai tilojen kattamiseen.

apollo_markiisi

Terassimarkiisi Topline

Vahva markiisi vaativiin olosuhteisiin. Viimeisteltu ja luja rakenne tekevät Apollo Topline terassimarkiisista lujan ja luotettavan aurinkosuojan – suurienkin tilojen kattamiseen.

Apollo wingline markiisi ravintolan terassille

Wingline terassimarkiisi

Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintolan terassille. Wingline terassimarkiisi kattaa suuren tilan kahteen suuntaan.

Delta kattoikkunakaihdin

Delta kattoikkuna kaihdin

Kattoikkunat ovat haasteellisia peitettäviä, mutta Apollolta löytyy ratkaisut näihinkin tarpeisiin. Kattoikkunakaihtimia on niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Delta on mainio aurinkosuoja lasikatteille ja verannoille.

Apollo_pergoline

Pergoline katosmarkiisi

Pergoline terassimarkiisi on loistava ratkaisu ulkotilojen kattamiseen, runko edestä tukevasti maahan tuettuna. Täydellinen aurinkosuoja yrityksille – tyylikäs markiisi myös kotipihalle.

basic

Terassimarkiisi Basic

Edullinen perusmarkiisi.
Käytettävyydeltään yksinkertainen, rakenteeltaan pelkistetty terassimarkiisi.

motorisointi

Aurinkosuojatuotteiden motorisointi

Kaikki Apollo aurinkosuojat voidaan valmistaa toimimaan moottorilla. Tuotteiden motorisointi helpottaa käyttöä, sekä lisää käyttöikää ja tuotteiden tuomia hyötyjä.