Yritys ja yhteystiedot

 

Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy
Yrittäjänkuja 5-7
74130 Iisalmi
FINLAND
Y-tunnus: 1907333-0
myynti@apollokaihdin.fi
           

 

Jälleenmyynti

Jälleenmyyntimme toimii ympäri Suomen.
Katso kattava jälleenmyyjäverkostomme ja ota yhteyttä!

Tuotanto

Puh: +358 17 821 28 11
Fax: +358 17 812 211

 

minna velimatti
Minna Paulin
Toimitusjohtaja
Managing Directorpuhelin +358 400 492 022
e-mail minna.paulin@apollokaihdin.fi
Veli-Matti Paulin
Projektipäällikkö
Project Managerpuhelin +358 400 493 033
e-mail veli-matti.paulin@apollokaihdin.fi
APOLLO_Marko_Kostian  mirja
Marko Kostian
Tekninen asennustuki
Technical Expertpuhelin +358 400 372 169
e-mail tuotanto@apollokaihdin.fi
Mirja Hentelä
Toimisto / markkinointi
Office / Marketingpuhelin +358 17 821 2811
e-mail myynti@apollokaihdin.fi

Heidän lisäkseen tuotannossamme työskentelee työlleen antautuneita kaihdinalan ammattilaisia sekä kattava Apollo-jälleenmyyjien auringonsuojauksen ammattilaisten mittaus-suunnittelu ja asennuspalvelut kautta Suomen.

 


Yrityksen historia

Vuonna 1979 Risto Koistinen avasi myymälän Iisalmeen Pohjolankadulle, ja aloitti rullakaihdinten valmistuksen. Kaihdinten asennuspalvelu oli aloitettu jo pari vuotta aikaisemmin Kuopiossa. Markiisien valmistus alkoi v.1981, jolloin Iisalmen Kaihdin Ky muutti Satamakadulle. Viisi vuotta myöhemmin kasvava yritys vaati lisää tehdastiloja, ja näin valmistui tuotantotilat Yrittäjänkujalle Kivirannalle tehtaanmyymälän jäädessä vielä keskustaan. Vuonna 1992 yrityksen vaihduttua osakeyhtiöksi, siirtyi myymäläkin tehtaan yhteyteen. Yrittäjänkuja 5-7:ssä tehtiin laajennuksia, ja Riston tytär Minna Paulin (os. Koistinen) alkoi työskennellä yrityksessä kokopäiväisesti. Apollo-nimeä oltiin maisteltu jo 80-luvusta alkaen, mutta vasta vuonna 2003 yrityksen nimi vaihdettiin virallisesti Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy:ksi.Vuonna 2004 laajennettiin lisää, ja tämä mahdollisti yrityksen markiisituotannon nousevan vuositasolla Suomen suurimmaksi.

pohjolankatu14
Sukupolvenvaihdoksen 1.vaihe toteutettiin toukokuussa 2005, jolloin Riston tytär Minna Paulin nimitettiin toimitusjohtajaksi. Osake enemmistön oston jälkeen 1.7.2008 Minna Paulin vaihtui pääosakkaaksi ja yrittäjäksi.

Yrityksen perustaja Risto Koistinen toimii hallituksen puheenjohtajana.

Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat aurinkosuojalaitteet; markiisit, kierrekaihtimet, pystylamellikaihtimet sekä verhokiskotarvikkeet. Komponenttien hankinnassa käytetään suomalaisia alihankkijoita aina kun se on mahdollista. Markiisien valmistuksessa tarvittavat erikoiskomponentit ja markiisikankaat maahantuodaan keski-Euroopasta – Itävallasta, Saksasta, Ranskasta sekä Ruotsista. Kierrekaihdin-komponentit ja -kankaat yksinmyyntioikeudella Englannista.

Kierrekaihtimen valmistustavat uudistettiin syyskuussa 2002, jolloin luovuttiin perinteisen rullaverhon valmistuksesta ja siirryttiin tekemään sisustuskaihtimia. Markiisikankaiden ompelussa käytetään alan teknologista huippua edustavia automaattikoneita. Myös muiden linjojen työt on pyritty koneellistamaan mahdollisimman pitkälle töiden sujumisen ja luotettavan laadun takaamiseksi. Yritys uudistaa tuotantomenetelmiään jatkuvasti etsimällä alan uutuudet ja trendit Euroopan messuilla solmittavien kansainvälisten kauppasopimusten avulla.

Liikevaihdosta n 96 % muodostuu Ylä-Savon talousalueen ulkopuolelle myytävistä tuotteista. Myynnin loppukuluttajalle hoitaa koko Suomen kattava n. 70 jälleenmyyjään verkosto. Kaikki jälleenmyyjät ovat itsenäisiä yrittäjiä, joiden myyntityötä tuetaan yhtenäisellä mainosmateriaalilla, erilaisilla markkinointikampanjoilla lehdissä ja televisiossa sekä järjestämällä koulutuspäiviä tarpeen mukaan.

Valtakunnallisesti Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy on tehnyt nimeään tunnetuksi osallistumalla Habitare-messuille jo vuodesta 1995 lähtien. Sen lisäksi lähes vuosittain on messuosasto esillä eri puolilla Suomea jälleenmyyjien toiveiden mukaisesti.

2009 – 2010 yrityksen tuotantotiloihin sekä koneisiin ja laitteisiin investointiin mm. uusimalla markiisikankaiden automaattivarasto sekä kankaiden leikkauslinjasto.

Parannamme ja kehitämme jatkuvasti tuotteitamme. Haluamme tarjota suomalaisille laadukkaita ja tyylikkäitä ratkaisuja ikkunoiden auringonsuojaukseen.

filminauha_tuotanto1

Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy on auringonsuojatuotteiden – ja kaihtimienvalmistaja, jonka päätuotevalikoima kattaa markiisimallit ikkunoihin, terasseille, lasikatteisiin viherhuoneisiin; kaikkialle mihin tarvitaan ulkoista auringonsuojaa ja ikkunan sisustusta.

Tarjoamme nautinnollista elämää aurinkoisiin päiviin!